Tudor'un artıları ve eksileri

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Tudor'un artıları ve eksileri

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray’ın başında ilk sınavına çıkan İgor Tudor saha içi ve saha dışında iki ayrı profil çizdi. Florya’da kazandı, Rize’de ise sahada kaybetti

ARTILARI
* Hakan Balta ve Bruma'yı kadro dışı bırakarak ilk günden tüm takıma 'En yetenekli ve en tecrübeli de olsanız dokunulmaz değilsiniz' mesajını verdi.
* Florya'da futbolcuya dayalı düzeni bitireceğini ve işine kimseyi karıştırmayacağını gösterdi.
* Rize'de 90 dakika kenarda ayaktaydı ve oyuncuları ile birlikte maçı yaşadı. Tudor bu kadar agresif olunca Galatasaraylı oyuncular, Rize'de 118 kilometre koştu.

EKSİLERİ
* Oyunu seyirci gibi seyreden selefi Riekerink'in aksine 60 . dakikada müdahale yaptı ancak tercihi yanlıştı. İleride top tuatrak takımı rahatlatan, asist yapmış Josue yerine Tolga girdi.
* Çaykur Rizespor'un beraberlik golü öncesi acemice faulü yapan Tolga Ciğerci, İgor Tudor'u haksız çıkardı.
* Bek oyuncusu Linnes yerine stoper Ahmet Çalık'ı alması da 1-0 gerideki Çaykur Rizespor'u daha da cesaretlendirdi. Hiç sol bek oynamamış Semih Kaya'yı bu bölgeye çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...