Quaresma durdurulamıyor

Quaresma durdurulamıyor

SPOR Haberleri

Cenk’in attığı son 5 kafa golünün asistini yapan Portekizli Süper Lig kariyerinin en fazla gol attırdığı sezonunu yaşıyor

Asistleriyle Beşiktaş'a hayat vermeye devam eden Ricardo Quaresma, Süper Lig kariyerinde en fazla gol attırdığı sezonu geçiriyor. Portekizli yıldız, bu sezon toplamda 12, ligde ise 9'uncu gol pasını verdi. Tecrübeli kanat oyuncusu, 2010-11'de 5, 2011-12'de 5, 2015-16'da 6 asist ile oynamıştı. Quaresma'nın en çok beslediği isim ise Cenk Tosun... Cenk'in ligde attığı son 5 kafa golünün asistini yapan Quaresma, aynı zamanda takım arkadaşının son 7 maçta kaydettiği 4 golü hazırlaması ile dikkat çekiyor.

MAÇ SONU 'EYVAH' DEDİRTTİ!
Akhisar karşılaşması sonrası Quaresma'nın sol diz kapağında darbeye bağlı ödem ve kanama tespit edildi. Beşiktaş'ın sağlık heyeti, Portekizli yıldızın tedavisine hemen başlandığını, durumunun 1-2 gün içerisinde netleşeceğini duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...