Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rüya gerçek oldu

Düzenleyen:
Rüya gerçek oldu

SPOR Haberleri

Turuncu-yeşillilerin koçu Perasovic “Bir rüyanın peşindeyiz” diyordu. Bandırma ekibi zafere uzanarak müzesine ilk defa büyük bir kupa ekledi

Integral Türkiye Kupası’nda şampiyon Banvit oldu. Ankara’daki final mücadelesinde Anadolu Efes’i baştan sona üstün bir oyun sonunda 75-66’lık skorla deviren Bandırma temsilcisi ilk defa Türkiye Kupası’nı müzesine götürürken tarihin de en büyük başarısını yakaladı. Maça istediği gibi başlayan turuncu-yeşilliler, Theodore önderliğinde hücumda sıkıntı yaşamazken Anadolu Efes’in kötü dış şut performansıyla birlikte ilk çeyreği  23-14 önde kapattı.İkinci periyotta Honeycutt’ın bulduğu sayılarla farkı kapatmaya başlayan Efes, savunmada sertleşerek Banvit’i hatalar yapmaya zorladı. Lacivert-beyazlılar skor ve oyunu dengelese de devreye 38-32 Banvit üstünlüğüyle gidildi.
Fark 3’e indi
Üçüncü çeyrekte de rakibinin oyunun kontrolünü eline almasına izin vermeyen ve aradaki farkı koruyan Banvit, periyodun sonlarına doğru farkı giderek açmaya başladı ve final bölümüne 52-44 önde girdi. Son çeyrekte Anadolu Efes bitime 4 dakika kala Derrick Brown’ın üçlüğüyle bir ara 11’e çıkan farkı 6’ya çekti.. Karşılıklı basketlerle geçilen bölümün ardından Brown bir üçlük daha yolladı ve fark 3’e indi: 66-63.  Alınan mola dönüşü Granger’ın yaptığı sportmenlik dışı faulde atışları Kulig ile değerlendiremeyen Banvit, devam hücumunda Chappell’le üçlük buldu ve farkı tekrar 6’ya çıkardı. Kalan sürede Banvit hata yapmayarak farkı daha da açtı ve maçı 75-66 kazanarak şampiyon oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...