Yokum diyor

Düzenleyen:
Yokum diyor

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, Kadıköy’de ağırladığı Kasımpaşa ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışına erken havlu attı

UĞUR AKTAN

Fenerbahçe, ligde kendisinin önünde yer alan Başakşehir ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı ve şampiyonluğa yeniden tutunma şansını değerlendiremedi. Cezalı Lens ve Alper’in yokluğunda ikinci haftadaki Kayserispor maçından bu yana ligde 11’e giremeyen Stoch ve bu sezon oynadığı 20 maçta da gol bulamayan Volkan Şen ile başlayan Advocaat’ın bu hamlesi sarı-lacivertli takımın pozisyon bulma problemine çare olmadı. Sow’un Titi ve Popov’un arasında kaybolduğu ilk yarı boyunca ceza sahası dışından şutlarla etkili olmaya çalışan Fenerbahçe, ilk 45 dakikayı Krasnodar maçında olduğu gibi pozisyonsuz tamamladı: 0-0.
Değişiklikler çare olmadı
İkinci yarıya Fernandao-Sow değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe, Ozan ve Volkan Şen’in etkili oyunuyla tempoyu yükseltirken, Kasımpaşa da kontra ataklarla önemli fırsatlar yakaladı. 60’ta Koita’nın ceza sahası dışından vuruşunu Volkan çizgide kontrol etti. 62’de Kjaer-Volkan anlaşmazlığı Castro’yu pozisyona soktu ancak Portekizli oyuncu değerlendiremedi. 76’da Wiel’in ortasında vole denemesi yapan Fernandao Fenerbahçeli taraftarların maç boyunca ilk defa heyecanlanmasını sağlasa da Brezilyalının şutu etkili olmadı. 90’da Salih’in sert şutu az farkla dışarı çıkınca 90 dakika 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı ve Fenerbahçe son 5 maçta 1 galibiyette kaldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...