Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına iştahlandı!

Düzenleyen:
Fırtına iştahlandı!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, Alanya’yı da mağlup ederse Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 3’e indirecek ve hedefi olan ilk 4’e bir adım daha yaklaşacak

2017 yılı Trabzonspor adına ligde “Süper” geçiyor. 4’te 4 yapan tek takım var o da Ersun Yanal’ın takımı… Sağ ve sol kanadı yenileyen kanada da Olcay Şahan takviyesi yapan Karadeniz ekibi müthiş bir seri yakaladı, Avrupa Kupaları için olmayan ümidini yeniden tazeledi. Bu akşam yeni stadı Medical Park Arena’daki rakip ilk maçta 3-0 mağlup olunan Aytemiz Alanyaspor. Ve Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın altını çizdiği nokta geride kalan 4 maçlık serideki akıllı, öz güvenli ve gücü ekonomik kullanan, sahaya iyi yayılan futbolu sergilemek. Ne ilginçtir ki bordo-mavililerin 4 maçlık galibiyet serisindeki 3 maçta topla oynama yüzdesi yüzde 50’nin altındaydı. Ancak bulduğu pozisyonları değerlendirmesini bildi ve öne geçtiğinde de skoru korudu. Mesela son Osmanlı maçında Olcay Şahan’ın golüyle (16. dakika) avantaj sağlayan Fırtına bunu maç sonuna kadar korudu. Seri içerisinde en farklı galibiyet Gaziantepspor’a karşıydı ve 4-0’lık mücadelenin topla oynamada Yanal’ın öğrencilerinin yüzde 56’lık üstünlüğü söz konusuydu. Seri galibiyetler sonrası ilk 4’ü hedefleyen bordo-mavililer, F.Bahçe’nin de puan kaybı sonrası daha da iştahlandı. Kazanması durumunda tarihi rakibiyle puan farkının 3’e düşecek olması en büyük motivasyon kaynağı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...