Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal ışığı gördü

Düzenleyen:
Kartal ışığı gördü

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, rakiplerinin ikişer puan kaybettiği haftada Cenk, Talisca ve Atınç’ın golleriyle gövde gösterisi yaptı. Şampiyonluk yolunda dev bir adım attı

Murad Tamer

Hafta içinde İsrail’den tur vizesiyle dönen Beşiktaş rakiplerinin puan kaybettiği haftada hata yapmadı. Akhisar’ı misafir eden siyah-beyazlılar futbol keyfi sunduğu maçtan 3-1 galip ayrıldı. Beşiktaş bu skorla en yakın rakibine 4 puan fark atarken, taraftarları da şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Tolunay Kafkas 5’li savunma önlemi alsa da Beşiktaş’ın golü gecikmedi. Adrese teslim pasların adamı Quaresma 13’te öyle bir orta kesti ki, Cenk Tosun sıçramaya bile gerek duymadan topu kafayla ağlara yolladı: 1-0. Talisca 27’de ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi. Babel iki net fırsatı da harcamasa ilk yarı daha farklı olacaktı. Akhisar’da ise Özer 35’te karşı karşıya pozisyonda topu dışarı attı.
Olcan’ın ilk golü
Oyunu tamamen rakip yarı sahada oynamaya devam eden Beşiktaş’ta Quaresma şov yaşanıyordu. Kornerden bile topları takım arkadaşlarının kafalarına konduruyor, çalımlarıyla tribünleri coşturuyordu Portekizli. Üçüncü gol macera filmi sahnesi gibiydi. Talisca’nın yerine oyuna 64’te giren Gökhan İnler’in ceza sahası dışından bazukası kaleciden döndü. Ribaundu alan Q7’nin şutu da kaleciye takıldı. Havalanan topu Atınç kafayla tamamladı: 3-0. Fark açılınca Aboubakar girdi Atiba çıktı. Quaresma 77’de harika futbolunu golle taçlandırma şansını karşı karşıya pozisyonda tepti. Olcan Adın 81’de farkı 2’ye indirirken yeni takımında ilk golünü attı: 3-1. Beşiktaş bu galibiyetle G.Saray derbisi ve Hapoel maçı öncesi moralini korudu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...