Trabzonspor ne yaptıysa olmadı!

Düzenleyen:
Trabzonspor ne yaptıysa olmadı!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Medical Park Arena'da konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında Trabzonspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Akyazı Arena'da oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

TRABZON NE YAPTIYSA OLMADI

Trabzonspor, özellikle ilk yarıda birçok pozisyondan yararlanamazken, ilk kez 11'de forma giyen Hugo Rodallega 3 net pozisyondan faydalanamadı. Fabian Castillo'nun etkili olduğu mücadelenin ikinci yarısında Trabzonspor'un temposu çok düştü. Savunmayı ön plana alarak oynayan Alanyaspor, 90 dakika boyunca bu taktiğinden ödün vermeyince mücadele 0-0 sona erdi.

SERİ BİTTİ

4 haftalık galibiyet serisi sona eren Trabzonspor, bu sonuçla puanını 31'e yükseltti ve haftayı 6'ıncı sırada kapattı. Kümede kalma mücadelesi veren Alanyaspor ise puanını 22'ye yükseltti.

Trabzonspor, gelecek hafta Konyaspor'a konuk olacak. Alanyaspor ise sahasında Adanaspor ile adeta 6 puanlık bir maça çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...