Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karizması yetiyor

Düzenleyen:
Karizması yetiyor

SPOR Haberleri

Skorda direkt adı yok ama gol öncesinde etkisi çok. Ki Q7’nin sahada görünmeyen yüzünde HIRS, İSTEK, KEYİF ALIP VERME ve kazanırken bile İSYAN ETME VAR

Beşiktaş için “şampiyonluk” kelimesinin desibeli yükselmeye ve önceki gün Akhisar maçında Vodafone Arena’da söylenmeye başlandı. Hem de onbinlerin ağzından. Sebebi futbolunun keyif vermesi, kadro derinliği, mücadelesi, kaliteli yıldızlarının olması ve en önemlisi kötü durumda olan sürekli kan kaybeden rakiplerine fark yapması. Ki tüm bu maddeler arasındaki bir LİDERE ayrı parantez açılması gerekiyor. Toplu oyunda yayıncı kuruluşun odaklandığı, skora etki ettiği isim: RİCARDO QUARESMA… Zaten toplu oyunda olanları görüyorsunuz. Çalım atıyor, adam eksiltiyor, rakiplerin kanatlarını çökertip adrese teslim ortayla işi bitiriyor. 
20’sinde gibi
En canlı örneği Akhisar Belediye maçı… Cenk’in ilk golünde asist yapan isim olan Quaresma’nın görünmeyen bölümüne dikkat çekelim. 33 yaşında olan Quaresma sanki daha 20’sinde gibi heyecanlı istekli ve futbol iştahı çok yüksek. Sürekli topu almak hücuma çıkmak, rakiplerini çalımlamak, keyif almak ve keyif vermek istiyor. Hele bir de tribünler dolu ve desteği de arkasında hissediyorsa verin topu Quaresma’ya. Akhisar maçında bazı bölümlerde isyan etti. Hatta birinde kenara gelip Teknik Direktör Şenol Güneş’e şikayette bulundu. Sebebi ise uygun durumda olmasına rağmen kendine pas verilmemesiydi.
Cenk’ten özel teşekkür
Güneş’in “el bebek gül bebek” idare ettiği disiplinsiz hareketlerinde görmezden gelip sonra özür dilettiği Portekizli oyuncu son maçlarda “maçın adamı.” Hapoel Beer Sheva maçında skoru belirleyen isim olan karizmatik lider, Akhisar maçında da iki golde etkisi vardı. Ki zaten şu anda toplam 30 maçı geride bırakan Quaresma’nın 5 gol ve 12 asisti çok şey anlatıyor. Cenk Tosun’un özel olarak “teşekkür etmesi” gereken isimlerden. Zaten o da attığı goller sonrası ona koşup hakkını veriyor. Siyah-beyazlıların 3 yıl daha mukavele yenilediği Q7 bu sezona da her anlamda damga vuracak gibi görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...