Alkışlar Demet Akalın'a

Düzenleyen:
Alkışlar Demet Akalın'a

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Demet Akalın, Mehmetçik Vakfı'na yaptığı yardımlardan dolayı plaket aldı. Akalın, "Ben yetim maaşıyla devletimin gücüyle büyümüşüm" diyerek herkesin takdirini topladı.

Şarkıcı Demet Akalın, Mehmetçik Vakfı'na yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür plaketi ile onurlandırıldı. Plaketin resmini Instagram hesabında paylaşan Akalın, fotoğrafın altına da "Ben yetim maaşıyla devletimin gücüyle büyümüşüm, esas ben teşekkür ederim" notunu düştü.

DEMET AKALIN'DAN TAKDİR TOPLAYAN HAREKET

Demet Akalın, aldığı ödülü büyük bir mütevazilikle karşıladı. Akalın, fotoğrafın altına yaptığı yorumla takipçilerinin gönlünü fethetti. İşte Akalın'ın o yorumu: Ben yetim maaşıyla devletimin gücüyle büyümüşüm esas ben teşekkür ederim. Askerimin Mehmetçiğimin polisimin yetim ve öksüzümün Allah bana sağlık verdiği sürece yanındayım gücüm yettiğince...

AKALIN'IN PLAKETİNİ FATİH ÜREK ALDI

Demet Akalın'ın teşekkür plaketini, Fatih Ürek aldı. Akalın, organizasyonu yapan Uğur Batur'a ve yardım yapan şarkıcı arkadaşları Sİnan Akçıl ve Merve Özbey'e de teşekkür etti.

İşte Demet Akalın'ın o paylaşımı:

Alkışlar Demet Akalın'a

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...