Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Poyraz Karayel'de Bahri Baba ölüyor mu?

Düzenleyen:
Poyraz Karayel'de Bahri Baba ölüyor mu?

MAGAZİN Haberleri

"Poyraz Karayel"in 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahri Baba, Savaş'ın abisini öldürdüğünü itiraf edince Savaş Bahri Baba'yı sırtından bıçaklamaya çalışıyor.

"Poyraz Karayel" dizisinde finale son 2 bölüm kala heyecan yine zirveye tırmandı. 81. bölüm fragmanında, Bahri Umman'ın hayatı tehlikede! Zafer'in intikamını almak için yıllar sonra çıkıp gelen Savaş Biryol, sonunda abisinin katilinin Bahri olduğunu öğreniyor ve intikam almak için kolları sıvıyor!

POYRAZ KAREYEL'DE BÜYÜK FİNALE SON 2 BÖLÜM KALDI

Poyraz Karayel büyük finale kalan son iki bölümde yine herkesi büyük bir heyecan ve meraka sürüklüyor. Poyraz Karayel 81.Bölüm Fragmanında Zafer'in kardeşi Savaş, Bahri Umman'ı hedef alıyor. Bahri Umman Savaş'a abisini öldürdüğünü şöyle itiraf ediyor: Zafer Biryol, haddini aşmıştı! Mümkün olsaydı kendi ellerimle yapmak isterdim." Savaş bu itirafı duyunca eline bıçağı alıp Bahri Umman'ı sırtında bıçaklamaya gidiyor.

POYRAZ KARAYEL 22 ŞUBAT ÇARŞAMBA

Poyraz Karayel heyecan dolu yeni bölümüyle 22 Şubat Çarşamba 20.00'de Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...