İngilizler, espriyi 'Türk skandalı' diye yayınladı

İngilizler, espriyi 'Türk skandalı' diye yayınladı

GÜNDEM Haberleri

İngiltere'den ailesiyle Antalya'ya tatile gelen 9 yaşındaki kız polise oyuncak pasaportunu uzattı. İngiliz basını, bunu güvenlik skandalı diye verdi.

İngiltere'den ailesiyle birlikte Antalya'ya tatile gelen 9 yaşındaki Emily Harris, havalimanından geçerken polise oyuncak pasaportunu uzattı. Polis de küçük kızı sevindirmek için pasaporta damga bastı. Ancak, İngiliz Daily Mail gazetesi, bunu haberleştirerek bir güvenlik skandalı gibi gösterdi. Kız çocuğunun çok sevdiği oyuncak ayısının fotoğrafını taşıyan pasaportuna Türk yetkililerin damga bastığını yazan gazete polisimizin çocuğa yönelik esprisini "saflık" gibi yansıttı. Kızın ailesi de "Pasaport hiç gerçeğe benzemiyordu. Ön tarafında ayı resmi vardı ve bizimkilerden küçüktü. Birileri peşimize düşecekler diye korktuk ama hiçbirşey olmadı" diyerek polisin esprisini anlamadıklarını gösterdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...