Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tekirdağ’a şehit ateşi düştü

Düzenleyen:
Tekirdağ’a şehit ateşi düştü

YAŞAM Haberleri

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El-Bab bölgesinde patlayıcı temizliği yaparken iş makinesinin el yapımı patlayıcıya basması sonucu meydana gelen patlamada şehit olan Komando Piyade Üstçavuş Yunus İşcan’ın Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab bölgesinde DEAŞ’ten temizlenen bölgelerde patlayıcı temizliği yaparken iş makinesinin el yapımı patlayıcıya basması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 33 yaşındaki Komanda Piyade Üstçavuş Yunus İşcan şehit oldu. Şehidin evli ve 1.5 yaşında bir oğlu olduğu, eşi Hafife Özden ile oğlu Yiğit’in Kayseri’de oldukları öğrenildi.  Şehidin şehadet haberini Hayrabolu’nun Şalgamlı Mahallesi’nde askeri yetkililerden alan annesi Havva ve babası Yavuz İşcan gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti. Anne Havva İşcan, ağıt yakarak acısını dile getirirken baba Yavuz İşcan ise gazetecilere yaptığı açıklamada "Pazar günü akşam üstü konuştuk, ‘baba Süriye’ye gidiyoruz El-Bab’a, hakkınızı helal edin’ dedi. Oğlum dikkat et dedim. Bugün sabah komutanlar geldi işte, yeni uykudan kalkmıştım, bir baktım askerler. Dedim hayrola, kesin bir şeyler var. Çıktık gerçekten de aynı yani" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...