Advocaat'tan Van Persie açıklaması

Advocaat'tan Van Persie açıklaması

SPOR Haberleri

Advocaat, Rusya’ya götürmediği Hollandalı yıldızının, bugünkü rövanşta kadroda yer alacağını belirtip, “Şu an fit ve fark oluşturmaya hazır” dedi

Fenerbahçe'nin bugün Krasnodar karşısına çıkacağı 11 merak konusu. Rusya'da Emenike'ye görev verip Van Persie'yi İstanbul'da bırakan Advocaat gerekçesini, "İstanbul'da kalıp çalışacak, fit olacak" diye açıklamıştı. Hollandalı çalıştırıcı dün golcü futbolcunun oynayıp oynamayacağı ile ilgili soruya, "Maçta bizimle olması için büyük bir şansı var. Kadroda olacak. Fark oluşturabilir. Fit olduğunda fark oluşturabilecek durumda ve şu anda da fit" yanıtını verdi.

ROMAN'IN ŞANSSIZLIĞI; KJAER&SKRTEL
Tecrübeli çalıştırıcı Kasımpaşa maçında ilk 11'de görev verdiği İsmail Köybaşı ve Van der Wiel'in performansından memnun olduğunu belirtip, "İşlerini iyi yaptılar" dedi. Rus bir gazetecinin Roman Neustadter'in takımda yer bulamaması ile ilgili sorusuna ise Advocaat'ın cevabı şöyle oldu: "Roman, kadromuzun önemli bir oyuncusu. Rus Milli Takımı'nda da forma giyiyor ama önünde Skrtel ve Kjaer gibi iki harika stoperimiz olması onun oynamasını zor duruma getiriyor. Defansif orta saha da oynayabilir ama ondan da bizde fazlaca var."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...