Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhracatçıya yeşil pasaport müjdesi

Düzenleyen:
İhracatçıya yeşil pasaport müjdesi

Ekonomi Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “İhracatçıya yeşil pasaport kararı Bakanlar Kurulunda dün (önceki gün) imzadan çıktı, yakında dağıtılmaya başlanır” dedi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ve beraberindeki heyeti bakanlık toplantı salonunda kabul eden Bakan Tüfenkci, buradaki konuşmasında “İstikrar ve güven en fazla iş adamları için gerekli. Koalisyonların ve hükümetsiz kalmanın Türkiye’de maliyetini biliyoruz. Parlamenter sistemin darbeler ürettiğini de yaşayarak gördük.” değerlendirmesinde bulundu. 
Tüfenkci, mevcut sistemin vesayet odaklarına açık olduğunu belirterek, sistemin her zaman kriz oluşturabileceğini vurguladı. Sistemin bürokratik zorluklarından bahseden Tüfenkci “2016’da alınan kararlar ancak 2017’de hayat geçirilebiliyor. İhracat seferberliği ile ilgili yapmış olduğumuz teşvikler ve uygulamalar daha hayata geçmedi, yeni yeni geçiyor. İhracatçıya yeşil pasaport kararı Bakanlar Kurulunda dün imzadan çıktı, yakında dağıtılmaya başlar” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...