Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye’ye inancımız tam

Düzenleyen:
Türkiye’ye inancımız tam

Ekonomi Haberleri

Japon üretici 2017’ye hızlı başladı, Türkiye pazarına güvenen Honda, Şekerpınar Fabrikasına 400 yeni personel alacak. İkinci vardiya için planlama çalışmaları başladı

Ali Çelik / İSTANBUL
Dün tanıtımı gerçekleştirilen, Türkiye pazarına özel üretilecek Honda Civic RS modeli için 125 milyon TL ek yatırım yaptıklarını açıklayan Honda yönetimi 2017 yılında hem istihdam hem kapasite artışına gidiyor. Günlük 107 adet araç üretimi gerçekleştirilen Şekerpınar tesislerinde 950 personel görev yapıyor. Bu sayıyı 1.350’ye çıkaracak şirket, üretimi yıllık 25 bin adetten 35 bin seviyesine ulaştırarak 2017’de yüzde 25 büyüme gerçekleştirecek. Ülkemizde üretilen modellerin yüzde 40’lık kısmını Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesine ihraç eden otomotiv devi, yeni üretilecek RS modeli için de yeni pazarlardan talep toplamaya başladı. 
DÜNYA MOTOSİKLET PAZARININ LİDERİ 
Düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada Honda Motosiklet’in globaldeki liderliğini anlatan Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki, Türkiye pazarında da en çok satan marka olduklarını ve 2016 yılında toplam 17,5 milyon motosiklet satışı ile önceki yıllara göre büyüdüklerini ifade etti. Yamasaki konuşmasına şu şekilde devam etti: Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, Türkiye pazarına olan inancımız tam. Artık çıtayı daha da yükseltmenin vakti geldi. Hedefimiz içinde bulunduğumuz her alanda liderlik. 4S (satış, satış sonrası, servis ve güvenli sürüş eğitimi) bayi teşkilatlarını kurduk ve tüm Türkiye’ye yaydık. Yeni iş yapış ve yönetim şeklimiz, ömür boyu müşteri memnuniyeti stratejisi üzerine.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...