Koşuyolu’na akıllı proje

Düzenleyen:
Koşuyolu’na akıllı proje

Ekonomi Haberleri

Sur Yapı’nın 700 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği yeni projesi Excellence Koşuyolu; ev, iş ve alışveriş hayatını bir arada sunuyor

Sur Şirketler Grubu çatısı altında markalı konut projeleri inşa eden Sur Yapı, İstanbul Anadolu Yakası’nda 57 bin 700 metrekare alanda hayata geçirdiği projesini tanıttı. Sur Yapı, yatırım değeri 700 milyon TL olan Excellence Koşuyolu ile ev, iş ve alışveriş hayatını bir araya getiriyor. 184 daire ve 27 dükkândan oluşan Excellence Koşuyolu’nda daireler akıllı ev sistemleri ile donatılıyor. Proje içerisinde konut ve home ofislerin yanı sıra bir de alışveriş caddesi bulunuyor. Bölgenin en değerli arazilerinden biri üzerinde yükselen Excellence Koşuyolu, yakın zamanda açılan Avrasya Tünelinin yanı başında yer alıyor. Excellence Koşuyolu’ndan Avrasya Tüneline girildiğinde Zeytinburnu - Topkapı yalnızca 15 dakika sürüyor. Excellence Koşuyolu’nun apartman bloğunda yalnızca 3+1, 4+1 ve dubleks daireler yer alıyor. Projede 3+1’ler 204 - 227 m² aralığında, 4+1’ler 246 – 381 m²  aralığında… Apartman bloğu dışındaki diğer 4 blokta ise özellikle 57 – 69 m² aralığında 1+1 ve 97 – 156 m² aralığında 2+1 az katlı daireler ve home ofisler dikkat çekiyor. 
BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, projenin ev sahibi olmak isteyenlerin arayacakları tüm detayları bir arada sunduğunu belirterek, şöyle konuştu: Excellence Koşuyolu, Anadolu yakasının en nezih semtlerinden biri olan ve şehrin tüm imkânlarını barındıran Koşuyolu’nda yer alıyor. Excellence Koşuyolu, Avrasya Tüneli çıkışı ve Marmaray’a yakınlığı ile adeta bütün İstanbul merkezlerine bir adım uzaklıkta bulunuyor. Excellence Koşuyolu ile bölgenin değerine değer katacak, samimi bir yaşam merkezi oluşturmaya çalıştık ve amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum.

İlk 50 konutun metrekaresi 15 bin TL’den satışta

Konut seferberliği kapsamında proje için büyük fedakârlıkta bulunduklarını belirten Altan Elmas “Bölgede fiyatlar Avrasya Tünelinin açılması ile yüzde 30’lara varan oranda arttı. Biz ise sadece 184 konutun bulunduğu Sur Yapı Excellence Koşuyolu projemizi konut seferberliği kampanyasına dâhil ettik. 25 bin TL ye yaklaşan m² fiyatlarının bulunduğu bölgede ilk 50 konut için m²sini 15 bin TL den satışa sunduk” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...