Faturası: 70 bin avro

Düzenleyen:
Faturası: 70 bin avro

SPOR Haberleri

Galatasaray’da dün yönetim toplandı.

Gündemin birinci maddesi, Portekizli futbolcu Bruma’nın Rize kadrosuna alınmaması ve geleceği oldu. Teknik Direktör Igor Tudor’un, disiplinsiz tavırları sebebiyle Bruma’yı kadroya almamasını haklı bulan yöneticiler, hocanın arkasında durdu. Önceki gün Bruma’ya para cezası verme konusunda sağlanan mutabakat dün onaylandı ve 70 bin avroluk fatura çıkarıldı. İlginç değerlendirme ise geleceğiyle ilgiliydi. Avrupa kulüplerinin radarında olan Bruma’nın Galatasaray kariyeri ise daha fazla uzamayacak gibi. Zira yöneticilerin birçoğu 22 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda iyi bir fiyata satılmasından yana.
En iyisi satalım para kazanalım!
Bruma’nın Tudor’a yaptığı hareketin ilerisi için başlangıç olduğu yönünde görüşler bildirilirken, bazı yöneticiler “Benzer durumlar ileride daha büyük problemlere sebep olabilir. Performansı da etkiler. Doğal olarak piyasası da düşer. Bu sebeple yazın Bruma’yı satmak en iyi seçenek gibi duruyor” yorumları yaptı.         > Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...