Sana tur yakışır

Düzenleyen:
Sana tur yakışır

SPOR Haberleri

Ligde şampiyonluğa erken kopan ama Avrupa’da ümidini sürdüren Kanarya, Rusları geçmeye kararlı

Bu sezon ligde istediği sonuçları elde edemeyen ve şampiyonluk yarışında 10 puan geriye düşen Fenerbahçe, Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçta Rus rakibi Krasnodar’a deplasmanda 1-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, Kadıköy’deki rövanşta turu geçmeyi hedefliyor. Fenerbahçe’nin tur atlaması için bu akşam oynanacak karşılaşmayı en az 2 farklı skorla kazanması gerekiyor. 90 dakika 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona ererse, karşılaşma uzatmalara gidecek. Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Raczkowski yönetecek. İlk maçta cezası sebebiyle oynayamayan Fenerbahçe’nin savunmacısı Martin Skrtel takımdaki yerini alabilecek. 

Sana tur yakışır

Sahasında yenilmiyor
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımları ile 7 kez karşı karşıya gelirken evinde kaybetmedi. Sarı-lacivertliler ayrıca sahasında oynadığı son 12 Avrupa maçında sadece bir kere (Molde 1-3) kaybetti. Fenerbahçe, son 12 maçın 8’inde gol dahi yemedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...