Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batman’da 1 PKK'lı tutuklandı

Düzenleyen:
Batman’da 1 PKK'lı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Batman’da terör örgütü PKK’nın kırsal alan yapılanmasında faaliyet gösterdiği belirlenen ve düzenlenen operasyonda yakalanan bir terörist tutuklandı.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğü tarafından, öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla, bölge halkımızın da desteğiyle bölücü terör örgütü ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda, PKK/KCK terör örgütünün kırsal alan yapılanmasında faaliyet gösteren, örgütsel eğitim alan F.E. isimli şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli merciler tarafından tutuklanmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...