Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır’da yola tuzaklanmış patlayıcı imha edildi

Düzenleyen:
Diyarbakır’da yola tuzaklanmış patlayıcı imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, bir vatandaşın ihbarı sayesinde bulunarak, kontrollü bir şekilde imha edildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, "Duyarlı bir vatandaşımızın 21 Şubat 2017 günü yapmış olduğu ihbar neticesinde, Dicle ilçesi Körmik köyü mevkiinde bulunan kara yolunun kenarına yerleştirilmiş vaziyette 12 kilogramlık tüp içerisine yaklaşık 50 kilogram amonyum nitrat ve şeker karışımı ile hazırlanmış elektrikli fünye bağlantısı yapılmış vaziyette tespit edilen EYP düzeneği Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından emniyetli bir şekilde patlatılarak imha edilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir" denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...