Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Arslan, Boluspor'la sözleşmesini uzattı

Hakan Arslan, Boluspor'la sözleşmesini uzattı

SPOR Haberleri

Boluspor oyuncusu Hakan Arslan'ın sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcu Hakan Arslan katıldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı İnceayan, Arslan'ın Türkiye liglerinin en başarılı solbeklerinden biri olduğunu ve kulüplerden ciddi tekliflerin almasına rağmen Boluspor'u tercih ettiğini söyledi.
Arslan ile yapılan görüşmelerin ardından sonuca ulaştıklarını ifade eden İnceayan, "Hakan'a ve camiamıza bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Hakan Arslan da görüşmelerin olumlu geçtiğini ve sonuca ulaşıldığını belirterek, "Buraya yeni yönetim ile tanışmaya ve geleceğe yönelik fikir alış verişinde bulunmaya geldim. Görüşmeler şahsım ve Boluspor menfaatleri doğrultusunda olumlu geçtiği için ve karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çok sevdiğim Boluspor ile büyük başarılara imza atmak için anlaştım" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...