Cumhurbaşkanı Gül, Artvin'de açıklama yaptı

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Gül, Artvin'de açıklama yaptı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Rize'den Artvin'e giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Cennet gibi yer yaşıyorsunuz' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bütün Türkiye'yi gezdiğimde hep tavsiyem herkesin birbirine sevgi, saygı içerisinde olması, birbirinin fikrini, düşüncesini saygıyla dinlemesi" dedi. Bizim oralarda 3 tane ağaç görsek 'buralar ne kadar yeşilmiş' deriz. Siz ise cennet gibi yerde yaşıyorsunuz" diye konuştu.
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Rize'den Artvin'e hareket eden Gül, Arhavi ilçe merkezinde vatandaşlara hitap etti.Gül, bütün Karadeniz sahillerinin cennet gibi yerler olduğunu belirterek, "Buraların kıymetini hepimizin bilmesi gerekir. Ben Kayseri'de doğan, büyüyen biri olarak yeşilin ne olduğunu buraları görünce anlıyorum. Bizim oralarda 3 tane ağaç görsek 'buralar ne kadar yeşilmiş' deriz. Siz ise cennet gibi yerde yaşıyorsunuz" diye konuştu.
Herkesin kendi toprağının, ilinin kıymetini bilmesi gerektiğini ifade eden Gül, şunları söyledi:
"Hep karşılıklı sevgi, saygı içinde olunacak ki böyle güzel yerlerin de tadı olsun. Bütün Türkiye'yi gezdiğimde hep tavsiyem, herkesin birbirine sevgi, saygı içerisinde olması, birbirinin fikrini, düşüncesini saygıyla dinlemesi. Günü geldiğinde tabii ki demokratik tercihlerini yapar. Çok şükür memleketimizin her tarafı gelişiyor. Daha önce buralardan Artvin'e giderken saatler geçiyordu. Şimdi ise ulaşım çok rahat." Borçka ilçesine de geçen Gül, Emniyet Caddesi'nde kendisini bekleyen kalabalık grupla selamlaştı.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...