PlayStation 4'ün ömrü 10 yıl olacak

PlayStation 4'ün ömrü 10 yıl olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida verdiği bir röportajda, PS4'ün PS3 ile benzer bir yaşam süresine sahip olacağını söyledi.

Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida, PS3'ün ömrünün yarısına gelmişken konsol ile yapabilecekleri son noktaya ulaştıklarını ve 'cross-game voice chat' gibi bütün oyuncuların talep ettiği bir özelliği konsola eklemek istediklerini, ancak konsolun sistem hafızasında yer kalmadığı için bunu başaramadıklarını ifade etti. PS4'ün sahip olduğu genişletilmiş ve hızlandırılmış hafızanın, gelecekte konsolu geliştirmelerine ve yeni özellikler eklemelerine olanak sağlayacağını belirten Yoshida, üç yıl sonraki PS4'ün şimdiki PS4'ten çok daha iyi olacağını öne sürdü. PS4'ün tasarımını, PS3'ten aldıkları dersler neticesinde şekillendirdiklerini de söyleyen Sony Worldwide Studios patronu, her zaman konsolun fiyatının $399 olmasını arzuladıklarını ve bunu da başardıklarını ifade etti. Son olarak ezeli rakipleri Microsoft'a taş atmayı da ihmal etmeyen Yoshida, bazı başka şirketlerin yaptıkları duyurular sonrası çok şaşırdığını sözlerine ekledi. Malumunuz iki konsol arası 100 dolarlık bir fark var. Tabii konsolların Türkiye satış fiyatlarını düşündüğümüzde muhtemelen bu makas daha da açılacaktır. (PC Labs)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...