Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dick Advocaat: 'Krasnodar turu geçmeyi hak etti'

Düzenleyen:
Dick Advocaat: 'Krasnodar turu geçmeyi hak etti'

SPOR Haberleri

Dick Advocaat: "İki maça da bakarsak Krasnodar daha iyi olan taraftı. Turu geçmeyi hak ettiler..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar ile 1-1 berabere kalıp Avrupa'ya veda ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada "İki maça da bakarsak Krasnodar daha iyi olan taraftı. Turu geçmeyi hak ettiler" dedi.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan "Maça iyi bir başlangıç yaptık. Böyle oynarken şansın da yanınızda olması lazım. Skrtel'e yapılan bir de penaltı vardı. Hakem onu verse skor 1-0 olacaktı, bambaşka bir maç olacaktı. Ortada hiçbir şey yokken rakibimiz golü buldu. Oyuna dönmemiz 20-25 dakikayı buldu. Harika değildik ama oyuncularımız gol atmak için bir şeyler üretmeye çalıştı. İki maça da bakarsak Krasnodar daha iyi olan taraftı. Turu geçmeyi hak ettiler. Planınızı maçtan önce yaparsınız. Golü atmamk isteyen taraf bizdik ama onlar attı. Devre arasına kadar 1-1'e ancak getirdik. Gerçekçi olmalıyız bu maçla ilgili. Avrupa'da şu ana kadarki maçlara bakarsak çok iyi işler çıkarmıştık. Yapmamız gerekenleri yapma anlamında sorun yaşadık. Bazı oyuncularımız vermeleri gereken katkıyı veremedi. Bu yüzden Krasnodar'ın hak ettiğini söyledim. Biz ilk golü atsaydık maç bambaşka olacaktı. Moussa Sow çok net iki pozisyona girdi. Bu seviyede bu golleri atmalısınız" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...