Fenerbahçe, savunma için kampa girdi

Fenerbahçe, savunma için kampa girdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de UEFA'ya verilecek savunma için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda üs kurdu. UEFA süreciyle ilgili pazartesi günü saat 14:00'te basın toplantısı düzenlenecek.

Fenerbahçe'de UEFA'ya verilecek savunma için hazırlıklar devam ediyor. Sarı-lacivertliler bu savunma için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda üs kurdu. Futbol Federasyonu Heyeti ile UEFA yetkililerinin yapacağı görüşmenin sonucunu bekleyen sarı-lacivertlilerde, başkan Aziz Yıldırım bir kez daha federasyonu ziyaret edecek. UEFA Disiplin Kurulu'na vereceği savunma için 4 Türk, 1 yabancı avukatı bünyesinde toplayan Fenerbahçe yönetimi, kulübün hukukçularının da desteğiyle kritik sürece hazırlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'a en büyük destek kulübün hukuktan sorumlu yönetici Tolga Deniz Aytöre'den geliyor. Bu arada Aziz Yıldırım ile Ali Şen de bu kritik süreç öncesi fikir alışverişi yapmak üzere Yüksel Çağlar'ın çağrısıyla bir araya geldi.
Ali Şen, UEFA'da tüm gücünü kullanarak sarı-lacivertli camiaya destek olacağını söyledi.
BASIN TOPLANTISI PAZARTESİ GÜNÜ!
Öte yandan, Fenerbahçe UEFA süreciyle ilgili pazartesi günü saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek. Açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 Haziran Pazartesi günü saat 14:00'te, UEFA ve yaşanan tüm süreçle ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleşecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...