Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim'in gözdesinden sürpriz karar

- Güncelleme:
Terim'in gözdesinden sürpriz karar

FUTBOL Haberleri

Belçika Ligi'nde Beerschot takımında oynayan Alpaslan Öztürk, Standart Liege ile sözleşme imzaladı

Türk futbolunun gelecek vaat eden yıldız adaylarından Alpaslan Öztürk sonunda kararını verdi. 19 yaşındaki başarılı sağ bek Belçika'nın Standart Liege ekibi ile sözleşme imzaladı. Son olarak yine Belçika Ligi'nde Beerschot forması giyen Alpaslan Öztürk kendisini isteyen Parma, West Ham United, Liverpool, Werder Bremen gibi ekiplerin yerine Standart Liege'i seçerken, "Gönlüm her zaman Türkiye'den yana ancak hedeflerim var. Bu doğrultuda uzun vadede İngiltere'yi hedefliyorum. Bu yüzden oraya açılacak en önemli kapılardan birisi olan Standart Liege'i seçtim" sözlerini kullandı.
Belçika'nın köklü ekipleri arasında yer alan Standart Liege ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Alpaslan'ın maliyeti konusunda ise bir bilgi verilmedi.
Fatih Terim'in ısrarla istediği, Aziz Yıldırım'ın bizzat menajeri ile görüştüğü Alpaslan, U20 Dünya Kupası'nda da milli takımımızın formasını giyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...