Nazik bir gece olmayacak

Düzenleyen:
Nazik bir gece olmayacak

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Olimpiakos’u misafir edecek Osmanlıspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, zor maç olacağını belirterek “İlk müsabaka zorluydu. İkinci müsabaka da aynen devam edecek. '' dedi

UEFA Avrupa Ligi’nde Olimpiakos’u misafir edecek Osmanlıspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, zor maç olacağını belirterek “İlk müsabaka zorluydu. İkinci müsabaka da aynen devam edecek. Çünkü biz Olimpiakos adına bu müsabakayı kolaylaştırmak istemiyoruz. Nazik ve rahat bir gece olmayacak. Sahanın içerisindeki temaslı oyunumuz Olimpiakos’da ki müsabakadan daha etkili olacağını düşünüyorum. Çok da kontrolsüz cesaret içerisinde olmayacağız. Aklımız, avucumuzun içerisinde olacak. Disiplini hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Maçın sonucunu her zaman ki gibi Allah bilir” dedi. Kaptan Numan Çürüksu ise “Osmanlıspor bu yıl ezber bozan bir takımdır. Turu geçmek istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...