Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor enerjisi

Düzenleyen:
Tudor enerjisi

SPOR Haberleri

Galatasaray yöneticisi, Hırvat çalıştırıcıyla güzel bir hava yakaladıklarını belirtip “Çok enerjik bir takım olduk. Daha organize bir görüntü çiziyoruz. İdmanlar da oldukça disiplinli geçiyor” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray yönetimi kritik Beşiktaş derbisi öncesi teknik heyete tam destek veriyor. Igor Tudor ve ekibinin motivasyonunu en üste noktaya çekmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılarda futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu da Hırvat çalıştırıcıyı öven açıklamalar yaptı. Nazifoğlu, Igor Tudor’un takımın başına geçmesiyle güzel bir hava yakaladıklarını ifade etti. Tudor yönetiminde takımın çıkışa geçeceğine olan inancını aktaran sarı-kırmızılı idareci, “Tudor’la birlikte hem agresiflik hem de güzel bir enerji geldi. Çok enerjik bir takım olduk. Daha organize bir görüntü çiziyoruz. İdmanlar da oldukça disiplinli geçiyor. Şu anda hava gayet güzel” şeklinde konuştu. Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş maçını kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını belirten Nazifoğlu derbiyi “6 puanlık maç” olarak niteledi. 
Kredi açsınlar
“Şampiyonluk yarışı için galibiyet şart” diyen Levent Nazifoğlu, derbide tribünlerin de dolacağına inandığı söyledi. Sarı-kırmızılı yönetici, satılan bilet sayısının 15 bini aştığını vurgulayıp, “Taraftarlarımız 90. dakikaya kadar bizi desteklesin. Takımımız bu desteği hak ediyor. Süper Lig’in, Türkiye Kupası’nın en fazla şampiyon olan takımıyız. Yurt içinde ve yurt dışında başarılarımız ortada. Taraftarlarımız takıma biraz daha kredi açsın” ifadelerini kullandı. Nazifoğlu, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Koray Günter’in sakatlıkları sonrası takıma dönmelerinin kendilerini memnun ettiğini de dile getirerek, “Her hoca takımda alternatifinin fazla olmasını ister. Biz de bu durumdan memnunuz” diyerek sözlerini tamamladı.

Önce ceza sonra teselli

Galatasaray’da disiplinsiz tavırları gerekçe gösterilerek Rize’ye götürülmeyen Bruma’ya önceki gün 70 bin avro para cezası kesilmişti. Takımın önemli yıldızına böyle bir yaptırım uygulanması eleştirilirken, yönetici Levent Nazifoğlu “Bruma’nın kendisinin meydana getirdiği bir olaydı bu. Bruma genç bir oyuncu ve böyle hatalar yapabilir. Bruma’yı kazanacağız. Takımımızın önemli isimlerinden biri” diye konuştu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...