G.Saray’da devam Simovic’e selam!

Düzenleyen:
G.Saray’da devam Simovic’e selam!

SPOR Haberleri

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera, rekora hazırlanıyor.

Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde Beşiktaş maçında forma giyecek Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray’da en çok lig maçına çıkan yabancı oyuncu unvanınına ortak olacak ve Zoran Simoviç’in 27 yıllık rekorunu egale edecek. Derbiyle birlikte sarı-kırmızılı takımdaki 188. lig maçını oynayacak Muslera, “İlk geldiğimde bu kadar önemli bir başarı yakalayabileceğimi düşünmüyordum. Çünkü bu futbol; her an her şey olabiliyor. Daha çok oynamak istiyorum. Ki böylece bu rekor bir daha kırılmasın. Avrupa kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Ülkeme dönüp futbola başladığım kulüpte tamamlamak istiyorum. Şimdilik planlarım bu yönde. Zoran Simoviç’in rekoru kolay kırılacak bir rekor değil. Onu kutluyorum ve buradan esprili bir mesaj gönderiyorum: Üzgünüm fakat rekorlar kırılmak içindir” ifadelerini kullandı. 
Galip gelmeliyiz
Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili konuşan Fernando Muslera, “Önemli bir maç bizi bekliyor. Yaşadığımız puan kayıpları var. Puan farkının açılmaması için ve yarışın içinde kalmak için kesinlikle galip gelmemiz gerekiyor” yorumunu yaptı. Muslera şu ana kadar Beşiktaş’a karşı 14 maçta forma giydi. Uruguaylı bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 4 beraberlik, 2 de mağlubiyet gördü.  Muslera 14 maçta, Beşiktaş’ın 15 golüne engel olamadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...