Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süt kupası

Düzenleyen:
Süt kupası

SPOR Haberleri

Rus Krasnodar Skrtel’in inanılmaz hatasında Smolov’la öne geçti. Aynı Skrtel beraberliği sağladı ama Fenerbahçe sonrasını getiremedi

M.EMİN ULUÇ

Avrupa’da devam edebilmek için Rusya’da 1-0 yenildiği Krasnodar’ı iki farkla devirmeye mahkumdu Fenerbahçe. Son maçlarda iyi oynamayan sarı-lacivertlilerin tur için ekstra bir şeyler yapması gerekiyordu. Advocaat’ın maç öncesi yaptığı destek çağrısı karşılıksız kalmamış taraftarlar stadı büyük ölçüde doldurmuş ve çılgınca tezahüratlarla takıma güç aşılıyordu. Ancak Hollandalının diğer dileği olan şans Fenerbahçe’nin yanında değildi. 6. dakikada rakip ceza alanında yerde kalan Skrtel’in penaltı beklentisini Polonyalı hakem Raczkowski görmezden geldi. Slovak yıldız bu pozisyonun etkisinde kalmış olsa gerek 7’de kariyerine yakışmayacak bir hatalı pasla Smolov’u topla buluşturdu. Rus liginin son gol kralı bu ikramı affetmedi: 0-1. 
Advocaat ne yapsa olmadı
Kalemize gelen ilk top ağlara gitmişti ve artık Fenerbahçe tur için yemeden 3 gol atmak zorundaydı. Hakemin Rusların sertliğine müsamaha göstermesi sarı-lacivertlilerin işini hepten zora sokuyordu. Volkan 19’da Smolov’un net gol vuruşunu ayaklarıyla önledi. Rakip yarı alanda baskısını arttıran Fenerbahçe, 41’de Lens’in kullandığı serbest vuruşta Skrtel’le skoru eşitledi: 1-1. Soyunma odasına umutlu giden temsilcimiz sahaya da istekli döndü. 52’de Alper, 60’ta İsmail’le gole yaklaştı Fenerbahçe ama olmadı. 71’de üç değişiklik birden yapan Advocaat, oyun formatını da 3-5-2’ye çevirerek tüm kozlarını oynadı. Çabalar sonucu değiştirmeye yetmedi. Fenerbahçe, Avrupa’ya el salladı.

NE ŞAMPİYONLUĞU
İkincilik iyidir

Advocaat’ın dün en çarpıcı sözlerinden biri de, “Avrupa’dan elenebiliriz. Belki de kendimizi oralarda görüyorduk. Belki de basın Fenerbahçe’nin sezon başında şampiyon olacağını bekliyordu. Neye dayanarak? Bu takım ligi ikinci bitirir ve kupayı alırsa çok iyi iş çıkardı diyebiliriz” açıklamasıydı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...