Tribün bölündü

Düzenleyen:
Tribün bölündü

SPOR Haberleri

Bir kısım taraftarlar yönetime istifa tezahüratları yaparken, diğerleri tepki gösterdi. Son bölümde ‘Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon’ tezahüratları vardı

Kadıköy’de dünkü Krasnodar maçında yine bir “Yönetim istifa” klasiği yaşandı. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Süper Lig’de şampiyonluk yarışından çok erken kopan sarı-lacivertlilerde UEFA Avrupa Ligi ümitlerin sürdüğü kulvarlardan biriydi. İlk maçın 1-0 kaybedilmesine rağmen takımına ve kadro kalitesine güvenen 25 bin sarı-lacivertli taraftar tribünde yerini aldı. Ve takıma da destekleri vardı. Ta ki 78. dakikaya kadar. Bu dakikada artık sinirler tavan yaptı. Maç 1-1’ken ve F.Bahçe’nin gol bulması durumunda umutlar yeniden yeşerecekken taraftarlar yönetimi istifaya davet etmeye başladı. Bir yandan da futbolcular top dolaştırdıkça Kadıköy’de ıslıklar yankılanıyordu. Kale arkasındaki taraftarlar ise ikiye bölündü. Üst tarafta bulunanlar, alt katta, yönetimi protesto eden taraftarlarla sözlü tartışmaya girdi. 
Volkan Demirel’e öfke
Maçın bitiminin ardından uzun süre stattan çıkmayan taraftarlar, yönetimi protesto etmeye devam etti. Tezahüratların ardından alkışlı protestolar başladı. Yönetim dışında protestolardan Lens, İsmail Köybaşı, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı dışında nasibini alan bazı futbolcular da oldu. Sakatlanarak maçı tamamlayamayan Volkan Demirel de yoğun tepkilere maruz kaldı. Bir kısım Fenerbahçeli taraftarlar Ali Koç’un bulunduğu locaya doğru dönerek, ‘Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon’ tezahüratları yaptı. Koç bu tezahüratlara el sallayarak karşılık verdi. Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada ilk kongrede başkanlığa aday olacağını söylemişti. Bu arada taraftarların protestosu stat dışında da devam etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...