AP ve Reuters Londra'da uykuya yattı

/ Kaynak: OZEL
AP ve Reuters Londra'da uykuya yattı

DÜNYA Haberleri  / OZEL

Uluslararası iki haber ajansı ile CNN international, İngiliz polisinin Londra'da göstericileri yerlerde süründürdüğü olayları görmezden geldi

Türkiye'de Taksim Gezi Parkı gösterilerini kare kare bütün dünyaya geçen uluslararası haber ajansları, son iki gündür İngiltere'yi ayağa kaldıran görüntüler konusunda sus pus oldu. CNNinternational başta olmak üzere AP ve Reuters ajansları, Londra polisinin göstericilere uyguladığı şiddete körler-sağırlar muamalesi yapıyor. turkiyegazetesi.com.tr nin de abonesi olduğu her iki ajanstan gün içinde bu saate kadar Londra'dan tek bir kare fotoğraf geçilmedi. Taksim Gezi Parkı eylemlerine en ünlü savaş muhabirini gönderen Cnninternational ise Londra'da G8 zirvesine tepki protestoları yerine zirveyle ilgili politik gelişmeleri vermeyi tercih etti.
İngiliz polisinin göstericileri yerde süründüren görüntülerini dünyaya sadece Anadolu Ajansı geçti...

DÜNYA
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...