Polis Taksim'de baklava dağıttı

/ Kaynak: CHA
Polis Taksim'de baklava dağıttı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim Meydanı'nda görev yapan çevik kuvvet ekipleri, vatandaşlara baklava ikram etti. Baklava dağıtan polis memuru, "Düzenimizin tadı bozulmasın!" dedi.

Taksim Meydanı'nda görev yapan çevik kuvvet ekipleri, vatandaşlara baklava ikram etti. Baklava dağıtan polis memuru, vatandaşlara seslenerek, "Düzenimizin tadı bozulmasın!" dedi.Polis ekipleri, tepsiler içerisinde meydana getirdikleri baklavaları vatandaşlara dağıttı. "Düzenimizin tadı bozulmasın." diyen polislerden biri, "Arkadaşlar, huzurumuzu bozması için kimseye izin vermeyin. Afiyet olsun! Baklava almayan kalmasın. Düzenimizin tadı bozulmasın. Hep beraber mutlu bir şekilde yaşamak için baklava dağıttık." şeklinde konuştu. Yurt dışında yaşadığını belirten bir vatandaş da, "Ortalığı tatlandırmaya çalışıyor polis. İnsanları pozitif yönde desteklemeye çalıştığına inanıyorum. Yukarıda çadır kurulan yerden geliyorum. Hazırlık yaptıklarını görünce korktum. Ama güvenlik güçlerini görünce rahatladım. Yurdumuza sahip çıkın. Ben Hollanda'da yaşıyorum, Türkiye'ye ziyaretçi olarak geldim." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...