AK Parti mitingi için Kazlıçeşme'de hummalı çalışma

/ Kaynak: CHA
AK Parti mitingi için Kazlıçeşme'de hummalı çalışma

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılması planlanan AK Parti'nin büyük mitingi öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılması planlanan AK Parti'nin büyük mitingi öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Meydanda zemin düzeltme çalışmaları yanında Başbakan Erdoğan'ın konuşma yapacağı platform da kuruldu. Hummalı çalışmaların Pazar gününe yetişmesi için işçiler aralıksız çalışıyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu tarafından 'milli iradeye saygı' olarak nitelenen miting öncesi, partinin ilgili organlarının meydandaki çalışmaları son aşamaya geldi. Gezi Parkı protestoları nedeniyle ortaya çıkan gerginliklere demokratik olarak bir cevap niteliği taşıdığı belirtilen miting nedeniyle Kazlıçeşme Meydanı'ndaki çukurlar kapatılarak meydan düzenlendi. Zemine serilen malzemeler ile son hali verilen meydanın sur tarafına da platform kurma çalışmaları yapılıyor. Konuşmaların yapılacağı kürsünün bulunduğu bölümde hummalı bir çalışma var. İskelet hali ortaya çıkan platformun Pazar gününe yetiştirilmesi planlanıyor. Alan çevresinde ses ve diğer düzenlemeler için de çalışmalar bitirilmek üzere. Alanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınacak.
'Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya' sloganıyla tanıtımı yapılan miting, 16 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak. Mitingin saat 18.00'de başlaması kararlaştırıldı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...