'Abdurrahman'ın gözaltına alınmasından Mısır makamları sorumludur'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Abdurrahman'ın gözaltına alınmasından Mısır makamları sorumludur'

DÜNYA Haberleri  / AA

İhvan'ın sözcüsü Talat Fehmi, gözaltına alındığı açıklanan İhvan Yüksek İdare Komitesi Başkanı Muhammed Abdurrahman ve beraberindeki kişilerin hayatından Mısır makamlarının sorumlu olduğunu söyledi.

Müslüman Kardeşler Teşkilatının (İhvan) sözcüsü Talat Fehmi, gözaltına alındığı açıklanan İhvan Yüksek İdare Komitesi Başkanı Muhammed Abdurrahman ve beraberindeki kişilerin hayatından Mısır makamlarının sorumlu olduğunu söyledi.

Fehmi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Abdurrahman ve bazı üst düzey İhvan yetkililerinin gözaltına alınmasını "kaçırılma" şeklinde nitelendirdi.

"Abdurrahman ile beraberinde gözaltına alınan İhvan mensuplarının hayatından Mısır makamları sorumludur." diyen Fehmi, bu tür gözaltıların kendilerini özgürlük yolunda ilerlemekten alıkoyamayacağını vurguladı.

Komite Başkanı Abdurrahman'ın aralarında bulunduğu 6 İhvan mensubunun Mısır güvenlik güçleri tarafından dün sabah gözaltına alındığı belirtilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...