Sarp Akkaya kız arkadaşına evlilik teklifi etti | Sinem Yalçınkaya kimdir?

Sarp Akkaya kız arkadaşına evlilik teklifi etti | Sinem Yalçınkaya kimdir?

MAGAZİN Haberleri

Sarp Akkaya sevgilisi Sinem Yalçınkaya’ya evlilik teklifi etti. Sinem Yalçınkaya, Fenerbahçe’nin Ülker Sports Arena’daki basketbol maçında evlilik teklifi aldı. Peki Sinem Yalçınkaya kimdir?

Sarp Akkaya’nın kız arkadaşı Sinem Yalçınkaya kimdir? Sarp Akkaya, sevgilisi Sinem Yalçınkaya’ya Ülker Sports Arena’da Fenerbahçe’nin basketbol maçı sırasında evlilik teklifi etti. Maçta canlı skor ekranına ‘Sinem benimle evlenir misin?’ yazısı yansıtıldı. Sarp Akkaya ve Sinem Yalçınkaya çifti bu mutlu anlarını sosyal medyadan paylaştı. Peki Sinem Yalçınkaya kimdir? 

Sarp Akkaya kız arkadaşına evlilik teklifi etti | Sinem Yalçınkaya kimdir?

SİNEM YALÇINKAYA KİMDİR?

Sinem Yalçınkaya sosyal medyadan “Bir Fenerbahçeli olarak ilk defa basketbol maçını izlemeye gittim. Evet iyi ki gitmişim çünkü biz kazandık” notuyla mutlu anını paylaştı. Sinem Yalçınkaya 1983 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaöğreniminin ardından İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi piyano&keman bölümünde okudu. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Şan bölümünde eğitimine devam etti. Okulunda aldığı pedagojik formasyon eğitimi sayesinde bir süre öğretmenlik yapan Sinem Yalçınkaya, bir yandan da stüdyo ve sahne çalışmalarına devam etti. Ajda Pekkan, Yalın, Gökhan Tepe gibi birçok önemli sanatçıya vokalistlik yaptı.2006 yılında “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası”nda solist olarak çalışmaya başladı. 51 kişiden oluşan bu orkestra ile yurtiçi ve yurtdışında birçok konserler verdi. 2007 yılında “Beyaz Show Orkestrası”nın solistliğine ve Kenan Doğulu’nun vokalistliğine başladı. Son olarak dört yıldır “O Ses Türkiye” adlı TV programında ses koçlugu yapmaktadır. Halen bütün bu çalışmalarına devam eden Sinem Yalçınkaya, 10 yıldır Tarık Sezer ile beraber çalışmakta ve “Tarık Sezer Orkestrası”nın solistliğini yapmaktadır.

Sarp Akkaya kız arkadaşına evlilik teklifi etti | Sinem Yalçınkaya kimdir?

SARP AKKAYA KİMDİR?

Sarp Akkaya 13 Mayıs 1980 İstanbul doğumludur. İlk kez Bizim Aile dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Sarp Akkaya, 2001 yılında M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olup Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu’nun “Kaos” ve “Sonra” ardından Alchera Tiyatro Topluluğu’nun “6.Gün” ve “Devenin Hörgücü Yamuk Olur” isimli tiyatro oyunlarında oynadı. "Albay Kuş" ta oynadığı oyunlar arasındadır. Daha sonraları Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide canlandırdığı Servet karakteriyle tanındı, ondan sonra Ezel adlı dizide canlandırdığı Tevfik karakteri ile büyük çıkış yakaladı. Suskunlar adlı dizide Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Sarı karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Atmaca karakterini canlandırdı. Atv'de yayınlanan Racon adlı dizide oynamış ve başrolü Mehmet Aslantuğ ile paylaşmıştır. Sarp Akkaya oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşidir. Ayrıca ikizi olan Kaya Akkaya da kendisi gibi oyuncudur. Aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. 2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro'yu kurmuşlardır.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...