Şenol Güneş: "Bir maçla şampiyon olunmaz'

Düzenleyen:
Şenol Güneş: "Bir maçla şampiyon olunmaz'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı...

UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer-Sheva'yı 2-1 mağlup eden ve bir üst tura yükselen Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinin hazırlıkları başladı.

Derbi için yapılan ilk antrenmanda tedavileri tamamlanan Mitrovic ve Adriano takımla birlikte çalıştı. Sakatlıklarını geride bırakan iki futbolcu da Galatasaray mücadelesinde forma giyebilecek.

Derbide Mitrovic ve Adriano'yu ilk 11'de kullanmayı planlayan teknik direktör Şenol Güneş, iki futbolcunun da pazartesi gününe kadar tam anlamıyla hazır duruma gelmesini istedi.

Deneyimli teknik adam antrenman sonrası oyuncuları ile bir toplantı yaptı. Hapoel Beer-Sheva galibiyeti için futbolcularını bir kez daha kutlayan Güneş, derbinin önemine değindi.

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray maçında alacakları 3 puanın kendilerini rahatlatacağını ancak şampiyon yapmayacağını vurguladı.

Bir maçla şampiyon olunmayacağını veya yarıştan kopulmayacağını dile getiren Güneş, derbi sonrası 12 lig maçı daha yacaklarının antını çizdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...