Ahmet Nur Çebi: 'Kupayı kaldırabilirsek...'

Düzenleyen:
Ahmet Nur Çebi: 'Kupayı kaldırabilirsek...'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos ile eşleşmelerini değerlendirdi. Çebi, Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek tek takım olmalarının sorumluluğunu taşıdıklarını söylerken, "Beşiktaş'ı kupada çok şanslı görüyorum. Kupayı kaldırabilirsek görevimizi daha iyi yapmış gibi hissedeceğiz" dedi.

Takımın planlamasını bu sene Avrupa'da sonuna kadar yürüyebilecekleri şekilde yaptıklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Arayışımız devam ediyor. 32'den 16'ya geldik. 16'daki diğer takımların hepsi de çok güçlü. Ama Beşiktaş onlardan daha aşağı ve az güçlü değil. Beşiktaş'ı çok şanslı görüyorum. Çünkü istekliyiz. Bir sorumluluğumuz daha var. Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım kaldık. Bu da bize ağır bir sorumluluk yüklüyor. Tüm halkımızı mutlu edecek şekilde devam edebilirsek, hatta kupayı kaldırabilirsek görevimizi daha iyi yapmış gibi hissedeceğiz." dedi. 

Olympiakos'un yakın bir komşu ülke takımı olarak nitelendiren Çebi, "Olympiakos'la kulüp olarak da yakın ilişkilerimiz var. Aynı zamanda ülkeyle yakın dostluklarımız var. Komşumuz. İnşallah, iyi bir maç ve eleyen taraf da Beşiktaş olur. Biz daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...