Sanatçılar, Başbakan Erdoğan'dan önce eylemcilerle buluştu

/ Kaynak: İHA
Sanatçılar, Başbakan Erdoğan'dan önce eylemcilerle buluştu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan "Gezi Parkı" eylemlerine ilişkin randevu talep eden sanatçılar, görüşme önce gezi parkına gelerek eylemcilerden bilgi aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan "Gezi Parkı" eylemlerine ilişkin randevu talep eden sanatçılar, görüşme önce Gezi Parkı'na gelerek eylemcilerden bilgi aldı. "Gezi Parkı" eylemcilerine destek veren sanatçılar Başbakan Erdoğan ile görüşmek için randevu talep etmişti. Başbakan Erdoğan'ın görüşmeyi kabul etmesinin ardından, aralarında Sunay Akın, Haliç Ergenç, Yavuz Bingöl, Can Dündar, Ali Sunal, Ceyda Düvenci, Demet Akbağ gibi sanatçılar bugün "Gezi Parkı" eylemcilerini ziyaret etti. Çadırları ziyaret eden sanatçılar eylemcilerle görüşen bir süre sohbet etti. nbsp;Sunay Akın, "Sayın Hüseyin Çelik'in açtığı referandum kapısından sonra arkadaşlar ne düşünüyor bilgi toplamak amacıyla geldik. Başbakandan randevu talep ettik çok da sıcak karşılandı. Bilgi toplayıp doğru bir bilgi zemini üzerine Ankara'ya gitmek üzere buraya geldik. İlk günden beri burada bilgi sahibiyiz ama arkadaşlarımızın düşüncesi nedir onu öğrenmek istiyoruz. Önemli olan her iki tarafında demokrasi zemininde buluşması önemli" dedi. nbsp;Başbakan Erdoğan ile görüşecekleri ve öncesinde Gezi Parkı'ndan bilgi aldıklarını ifade eden Akın, "Bugün olacaktı fakat Sayın Çelik'in açıklamasından sonra bizi bekliyorlar. Bir an önce çalışıp kendi bilgilerimizi değerlendirdikten sonra Sayın Başbakan ile görüşmeye gidiyoruz. İstanbul'un sorununa çözüm bulmak için uğraşıyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...