Arjantin'de trenler çarpıştı, çok sayıda ölü var

/ Kaynak: AA
Arjantin'de trenler çarpıştı, çok sayıda ölü var

DÜNYA Haberleri  / AA

Buenos Aires'in bir banliyösünde, 2 katlı bir trenin istasyonlar arasında bekleyen başka bir trene çarpması sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'in bir nbsp;banliyösünde, 2 katlı bir trenin istasyonlar arasında bekleyen başka bir trene nbsp;çarpması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. nbsp;Kazanın ardından kurtarma görevlilerinin enkazda nbsp;sıkışanları çıkarmaya nbsp;çalıştığı, helikopter ve ambulansların da kurtarılan yaralıları bölgedeki nbsp;hastanelere taşıdığı belirtildi. nbsp;Devlet yönetimindeki tren hattının sözcüsü Pablo Gunning, kazada nbsp;ölenlerin olduğunu söylerken, basın konferansı hazırlığındaki bakanlardan ölü ve nbsp;yaralı sayısına ilişkin teyit edici bir açıklama gelmedi. nbsp;Öndeki trenin niçin iki istasyon arasında beklediği ve diğer trenin nbsp;niçin vaktinde durmayı başaramadığına ilişkin henüz açıklamada bulunulmadı. nbsp;Kaza, kent merkezinde bulunan Once istasyonundaki yolcuları nbsp;banliyölere taşıyan Sarmiento hattında meydana geldi. Once istasyonu, geçen yıl nbsp;51 kişinin öldüğü 700 kişinin yaralandığı büyük bir tren kazasına sahne olmuştu.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...