Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Keskin bıçak

Düzenleyen:
Keskin bıçak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yeni sezonu sil baştan yapacak. Ancak mali sıkıntılar bir yanda, UEFA’yla yapılan anlaşma diğer yanda. Yönetimin geleceğiyle ilgili belirsizlik de cabası…

Henüz şubat çıkmadan Avrupa’ya havlu atan, şampiyonluğa el sallayan Fenerbahçe’yi sezon sonunda da sancılı bir süreç bekliyor. Dirk Advocaat’la yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler, kadroda da derin bir revizyon planlıyor. Ancak ekonomik sıkıntılar ve yönetimdeki belirsizlik nedeniyle tünelin sonunda ışık görünmüyor. Hoca problemini çözmek için şimdiden girişimlere başlayan Fenerbahçe’de Aykut Kocaman ve Laurent Blanc isimleri ön plana çıkarken yeni teknik direktöre sunulacak kadroyla ilgili büyük soru işaretleri var. Volkan Demirel ile Hasan Ali’nin sözleşmesi bitiyor. Ayrıca ayrılmak isteyenler ve gönderilecek de sıkıntıya neden oluyor.
Herkes satılık listesinde
Yönetim, Wiel ve Emenike’yi kesinlikle gönderecek. Neustadter, Fernandao, Aatıf ve Stoch’un durumu belirsiz. Van Persie ayrılmak istiyor. Kiralıklar Lens ve Sow’un takımda kalması planlansa da her iki oyuncu için istenen yüksek bedeller sarı-lacivertlilerin elini kolunu bağlıyor. Öncelikle sağ bek, sol bek, orta saha, her iki kanat ve forvete transfer yapmayı planlayan yönetim mali sıkıntıya bir çözüm üretemediği gibi, UEFA’yla yapılan finansal fair play anlaşması da kulübün üzerinde Demokles’in kılıcı gibi duruyor. İyi bir teklif gelmesi halinde Kjaer’i satarak kaynak oluşturmayı hedefleyen yönetim Neustadter, Wiel, Aatif, Fernandao, Stoch ve RvP’den de para kazanmayı planlıyor.
Tek transfer Mehmet Ekici
En az 6 transfer planlayan sarı-lacivertlilerin elindeki tek garanti isim Mehmet Ekici olarak görülürken, scout ekibinin çalışmalarını kiralık oyuncular ve genç gurbetçiler üzerinde yoğunlaştırdığı belirtiliyor. Ancak yönetimin geleceğiyle ilgili belirsizlik soru işaretlerini derinleştiriyor. Yargıtay kararını bekleyen Aziz Yıldırım’ın görevi bırakıp bırakmayacağı, olağanüstü genel kurula gidip gitmeyeceği henüz netleşmiş değil. Sarı-lacivertli camia Ali Koç’un ismini her geçen gün daha yüksek sesle telaffuz ederken, yeni sezon için çalışmaların başlaması için Yıldırım’ın da kararını bir an önce açıklamasını bekliyor.           > M.Emin Uluç

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...