Tudor'la geleceğe

Düzenleyen:
Tudor'la geleceğe

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı, Hırvat hocanın 2 haftada farkını ortaya koyduğunu belirtip, “Galatasaray’a çok iyi hizmetler vereceğine eminim. Seneye de devam edeceğiz” dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kritik Beşiktaş derbisi öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Merak edilenleri cevaplayan Özbek, yeni Teknik Direktör Igor Tudor’un sarı-kırmızılı takımdaki geleceğine de garanti verdi. Dursun Özbek, “Hocamız aşağı yukarı 2. haftasında. Florya’daki farklılık hemen hissedildi. Disiplin açısından hissediliyor, çalışma açısından hissediliyor. Genç bir hoca, kariyer beklentisi var. Önemli takımlarda oynamış. Hocamızın hırsını tarif edemem. Galatasaray’a çok iyi hizmetler vereceğine eminim. Bu sezonun sonuçları ne olursa olsun seneye de Igor Tudor’la devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Beşiktaş derbisinin pazartesi günü oynanacak olmasına tekrar eleştiri getiren Dursun Özbek, “Normalde bu maçın hafta sonu oynanmasının sonsuz yararı var. Bir tatil günlerine denk gelmesi gerekir” dedi. 
TFF’ye salvolar!
Türkiye Futbol Federasyonu’na göndermelerde bulunan Galatasaray Başkanı, “Federasyonun uygulamalarına bakıyorum. Bu zamana kadar bu tür maçları nasıl oynatmış? Eğer çarşamba maçını oynuyorsan, cumartesi ya da pazar oynuyorsun. Perşembe günü oynayınca da pazar günü oynuyorsun. Teamül böyle. Galatasaray’ın geçen seneki maçlarının hepsi pazar günü oynandı. Çok özel bir sebep yoksa bu maçın pazar günü oynanması lazım. Benim tercihim buydu. Pazar gününde bu kadar ısrar etmemin nedeni, pazartesiye alınmasının nedenini merak ediyorum. Bizim derdimiz ‘Beşiktaş 1 gün dinlenmiş, 2 gün dinlenmiş’ değil. Maksat bu değişiklik yapılırken, bu değişikliği yapan kişiler ne düşündü. Bazı senaryolar yazılıyor, buna müsaade edilmemesi lazım” diye konuştu. 
Hakemlere bir şey oldu
“Galatasaray’ın sıkıntısı Beşiktaş’la ilgili değil. Federasyon keşke bu kararı alırken kulüplere danışsaydı” yorumunu yapan Dursun Özbek, “Federasyon düşmanımız değil. Kurumsal olarak diyalog eksikliği hissediyoruz” dedi. “Galatasaray’ın son 4 maçına baktığımız zaman neticesini hakem hataları tespit etmiş” ifadesini kullanan Dursun Özbek, “Hakem hataları bu boyuta geliyor diye söylüyoruz. Cevap yoksa senaryolar türemeye başlıyor” dedi. Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in basketbol maçında Galatasaray aleyhine küfürlü tezahüratın içinde yer aldığını hatırlatan Dursun Özbek, “Mektup yazdım. ‘Melo daha önce böyle bir şey yapmıştı 2 maç ceza verdiniz’ dedim. Bize bir cevap gelmedi. Eğer hak mahrumiyeti cezası vermek Galatasaray’ın sorunlarını çözecekse, çok doğru bir karar verilmiştir. Peki, bu sorunlar çözüldü mü? Bence hayır” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...