Sabri: Beşiktaş’ı yeneceğiz!

Düzenleyen:
Sabri: Beşiktaş’ı yeneceğiz!

SPOR Haberleri

Takım içinde her şeyin iyi gittiğini belirten Sabri, “Arkadaşlarıma güveniyorum. Taraftarın da desteğiyle Beşiktaş maçını kazanacağız” dedi

Galatasaray’da yıllardır en çok eleştirilen isimlerin başında gelse de sarı-kırmızılı formayı terletmeye devam eden Sabri Sarıoğlu, Beşiktaş derbisi öncesi taraftara güven verdi. Yaşanan son süreci anlatan tecrübeli isim, “Geçen hafta hoca değişikliğine gidildi. Yeni hocamızla ilk maçımıza Rize karşısında çıktık. İlk yarısını çok iyi oynadık. İstemediğimiz bir puan kaybettik. Beşiktaş puan olarak önde ve lider durumda. Biz şampiyonluk yarışını hiçbir zaman bırakmayacağız. Şu an iyi gidiyoruz. Antrenmanda yaptığımız tempolu çalışmaları hocamız kime görev verirse sahada en iyi şekilde sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın bize büyük destek vereceğine inanıyoruz. Hepimiz tek yürek olup Beşiktaş maçında galibiyet alacağız” ifadelerini kullandı. 
Ölene kadar G.Saray
Kendi kariyerinden ve sarı-kırmızılı forma altında yaşadığı duygulardan bahseden Sabri, “Galatasaray forması ile 21. yılımdayım... Her zaman güzel geçmiyor. Bazen kötü dönemleriniz oluyor. Performans olarak düştüğünüz anlar oluyor. Bazen sizin elinizde olmayan sebeplerden kadro dışı kalabiliyorsunuz. Çok acılar çektim. Hem aileden hem de Galatasaray altyapısından aldığım terbiye bana şunu gösterdi; ben Galatasaray’ı o kadar çok seviyorum ki Galatasaray’a zarar verecek hiçbir demeçte bulunmam. Hiçbir yanlış harekette bulunmam. Galatasaray olmayan bir hayat hiç düşünmedim. Bu bağlılık çocukluğumdan beri devam ediyor. Ölene kadar da devam edecek. Bu camianın içinde olmaktan gururluyum ve mutluyum” diye konuştu. 

İbre Semih’ten yana
Galatasaray’da Sabri Sarıoğlu, Beşiktaş maçında görev yaparsa 350. lig maçına çıkmış olacak. Ama Igor Tudor, 4’lü savunma ile devam etse de şu an sağ bekte Semih’i düşünüyor. Eski Teknik Direktör Riekerink de geçen sezonki Türkiye Kupası Finali’nde sağ bekte Semih oynatmıştı.
Sorulara derbi ayarı
Galatasaray Kulübü’nün sezon başında uygulamaya koyduğu maç öncesindeki basın toplantıları bu hafta yapılmayacak. Teknik Direktör Igor Tudor’un yanı sıra herhangi bir futbolcu da muhabirlerin karşısına çıkmayacak. Bundan sonra izlenecek yol Beşiktaş maçından sonra belirlenecek. 
Bir sen, bir ben
Galatasaray’ın iki yıldızı Lukas Podolski ile Wesley Sneijder, derbi öncesinde iddiaya girdi. Sneijder, Alman yıldıza “Bir gol sen atarsın, bir gol de ben” diye takılırken, Podolski “O zaman ilk golü kim atacak diye iddiaya girelim” şeklinde karşılık verdi. İddianın ödülü ise akşam yemeği olarak belirlendi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...