Arka Sokaklar'da Arif Müdüre silahlı saldırı

Düzenleyen:
Arka Sokaklar'da Arif Müdüre silahlı saldırı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin sevilen dizisi "Arka Sokaklar"ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arif Müdür'ün silahlı saldırıya uğradığını duyan Rıza Baba ve ekibi şoka girdi.

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran "Arka Sokaklar" dizisinin 431. Bölüm fargmanı yayınlandı. Fragmanda Arif Müdür saldırıya uğruyor. Rıza Baba ve ekibi saldırıyı duyunca "nasıl olur" diyerek şoka giriyor.

OKTAY KIZ KARDEŞİ VE ARİF MÜDÜR ARASINDA BİR SEÇİM YAPMAK ZORUNDA

Oktay aldığı tehdit sonucunda kız kardeşi ve Arif müdür arasında bir seçim yapmak zorunda bırakılıyor. Kız kardeşini kaçıranlar Arif müdürün ölümü sonucunda kız kardeşini sağ salim serbest bırakacaklarını söyler. Çalıştığı birimden üç gün izin alan Oktay, yoğun güvenlik önlemleri olan bir bölgede saldırı gerçekleştirir ve çatışma çıkar. Bu şaşırtan olay tüm emniyette yankılanır. Rıza Baba ve ekibine bu önemli olay anons edilir. Durum karşısında şaşıran ekip, Oktay'ın izini sürecek mi?

ARKA SOKAKLAR 3 MART'TA

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...