Bahçeli'den Başbakan Yıldırım'a: 'Bozkurt eline çok yakıştı'

Düzenleyen:
Bahçeli'den Başbakan Yıldırım'a: 'Bozkurt eline çok yakıştı'

GÜNDEM Haberleri

MHP lideri Bahçeli, Adalet ve Kalkınma Partisi grup toplantısında Başbakan'ın yaptığı bozkurt işaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bozkurt işareti Başbakan'ın eline yakışmıştır." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal hesabından yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın AK Parti grup toplantısında bozkurt işareti yapmasıyla ilgili olarak, "Başbakan’ın Bozkurt işareti eline yakışmış, samimi ve milli duruşuna tam oturmuştur. Rahatsız olanlar kendi işine bakmalıdır. Ne yapsaydı, başka ülkelerin sembollerini mi kullansaydı? Türk milletinin ferdine Bozkurt yapmak düşer, fitnecilere yiyecek ekmek yoktur." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Salı günü AK Parti Grup toplantısında konuşan Başbakan Yıldırım, seyirci sıralarından bir kişinin, bozkurt işareti yaparak, "Başbakanım ülkücüleri unutma" diye bağırması üzerine, bozkurt işareti yaparak, "Eyvallah, milliyetçi ve ülkücü kardeşlerim 'önce memleketim ve önce milletim' dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz?" demişti.

Bahçeli'den Başbakan Yıldırım'a: 'Bozkurt eline çok yakıştı'

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...