Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'in derbi 11'i netleşiyor

Düzenleyen:
Şenol Güneş'in derbi 11'i netleşiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta derbi 11'i netleşiyor. Savunma ve hücum hattını belirleyen teknik direktör Şenol Güneş, orta sahada ise farklı alternatifler üzerinde duruyor.

Beşiktaş'ta şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek Galatasaray derbisinin 11'i netleşmeye başladı.
Siyah beyazlılarda sakatlık yaşayan Necip Uysal ve cezalı Dusko Tosic, Türk Telekom Arena'daki maçta forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Mitrovic ve Adriano ise takımdaki yerlerini alabilecek.

Kaleyi yine Fabri'ye emanet edecek olan teknik direktör Şenol Güneş, savunma hattında Gökhan Gönül, Marcelo, Mitrovic ve Adriano'yu sahaya sürmeyi planlıyor.

Hücum hattının ise Babel, Quaresma ve Cenk'ten oluşması bekleniyor.

Güneş'in kararsızlık yaşadığı bölge ise orta saha. Hapoel Beer Sheva maçında dinlendirdiği Hutchinson-Oğuzhan-Talisca üçlüsü üzerinde duran tecrübeli teknik adam, farklı bir tercihte de bulunabilir. Beşiktaş Teknik Direktörü'nun, Galatasaray'ın Selçuk-de Jong-Sneijder üçlüsüne karşı Talisca'yı yedek bekletip, Gökhan İnler'e forma vermesi sürpriz olmaz.

Şenol Güneş derbi öncesi yapılacak son antrenmanda kadroyla ilgili kararını verip, ilk 11'ni kesin olarak belirleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...