Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Advocaat’tan 5 isme kesik

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Advocaat’tan 5 isme kesik

SPOR Haberleri  / Sabah

Hollandalı çalıştırıcı, iki yıldızla birlikte Emenike, Stoch ve Karavayev’i de Gaziantep’e götürmedi

Süper Lig'de zirvenin 10 puan gerisine düşen, hafta içinde de Avrupa Ligi'ne veda eden F.Bahçe bugün oynayacağı Gaziantep maçıyla yeniden çıkışa geçmeyi istiyor. Dün Antep'e giden sarı-lacivertli takımda teknik direktör Advocaat, cezası biten Robin van Persie'yi kadroya almadı. Krasnodar karşılaşmasında yedek olacağını öğrendiği için Rusya'ya gitmek istemeyen Hollandalı'nın sakatlığı olmamasına rağmen Gaziantep'e götürülmemesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Ağrıları nedeniyle son 2 gün idmanlara katılmayan Danimarkalı Kjaer de İstanbul'da bırakıldı. Ayrıca Emenike, Stoch ve Karavayev kadro dışı olan diğer isimler. Bu arada sakat olan Volkan Demirel'in yerine Fabiano oynayacak.

KASIM SONRASI KAYIP
Van Persie, takımın Kasım ayı sonrası İstanbul dışında çıktığı 9 deplasman maçının 7'sinde yoktu. Bu sürede sadece Kayserispor ve Feyenoord maçlarında forma giyen Hollandalı, Antalya, Trabzon, Kayseri, Bursa, Amed, Menemen, G.Birliği ve Krasnodar'a karşı oynamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...