Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'nin evet kampanyası başladı, Aydınlık yarınlara kapı açıyoruz

Düzenleyen:
AK Parti'nin evet kampanyası başladı, Aydınlık yarınlara kapı açıyoruz

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, “Bu düzenleme Türkiye’nin aydınlık yarınlarına kapı aralıyor. Biz dilden değil, gönülden ‘Evet’ istiyoruz” dedi. “Yeni sistem terörün sonunu getirecek, PKK, DEAŞ, FETÖ avaz avaz ‘hayır’ kampanyasını boşa yapıyor. Ne yaparsa yapsınlar yok olacaklar.”

AK Parti’nin 16 Nisan’daki anayasa değişikliğine ilişkin referandum kampanyasının tanıtım toplantısı Ankara Arena Spor Salonu’nda yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Arena’ya gelişinde, salon dışında toplanan kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Buradaki kalabalığa, seslenen Yıldırım, “Türkiye’nin aydınlık yarınlarına kapı aralanıyor, muasır medeniyetler seviyesine ülkemiz ulaşacak. 16 Nisan halk oylaması için resmen kampanyamızı başlatıyoruz. Meydanlardan güçlü Türkiye için, sürekli istikrar için kararımız, ‘Evet’... İşte karar, işte gelecek” dedi. Yıldırım, selamlama konuşmasının ardından eşi Semiha Yıldırım’la, AK Parti’nin kampanya şarkılarından ilki “Tabii ki evet” eşliğinde Arena’ya girdi. İkili girişte partilileri selamladı, salondakilere kırmızı karanfil dağıttı. Daha sonra kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım, konuşmasına ‘Üzerimde bir selam var’ diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını salondaki ileterek başladı. Mesajlarında kucaklayıcı bir dil kullanan Yıldırım’ın konuşması özetle şöyle: 

AK Parti'nin evet kampanyası başladı, Aydınlık yarınlara kapı açıyoruz
AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “18 Maddelik Reform, Daha Güçlü Türkiye, Daha Fazla Demokrasi” başlıklı tabloid gazete salondaki konuklara dağıtıldı.


AK Parti'nin evet kampanyası başladı, Aydınlık yarınlara kapı açıyoruz
TÜRKİYE EKİBİ ARENADA / İsmaİl Sonsuz - Yücel Kayaoğlu - Alp Eren Kaya

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...