İşte Samsung Galaxy S4 Zoom

İşte Samsung Galaxy S4 Zoom

TEKNOLOJİ Haberleri

Galaxy ailesinin yeni üyesi Galaxy S4 Zoom resmen duyuruldu

Galaxy ailesinin resmen duyurduğu Galaxy S4 Zoom akıllı telefon olarak neler sunuyor?
Bir süre önce sektörde "sağlam bağlantıları" olduğu bilinen SamMobile sitesinin yayınladığı fotoğraflarda gösterilen cihaz, beklendiği gibi, sağlam fotoğraf özellikleri sunan bir telefondan çok gelişmiş telefon özelliklerine sahip bir fotoğraf makinesine benziyor.
İlk bakışta sırtına Galaxy S4 yapıştırılmış bir dijital kameraya benzeyen S4 Zoom, Samsung TouchWiz arabirimine ve Android Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak. 4,3 inç boyutlu ekrana sahip olacak cihazın ihtiyaç duyduğu gücü 1,5 GHz hızındaki çift çekirdekli işlemci sağlayacak. Cihazda aynen geçen sene piyasaya çıkan ve genel olarak olumlu eleştiriler alan Galaxy Camera'daki gibi 16 megapiksel algılayıcı bulunuyor. Kamera, 10X optik zum özelliği ile birlikte geliyor. 1,5 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı, cihazın dikkat çeken diğer özellikleri.
nbsp;Galaxy S4 Zoom'un, S4 Active ve S4 mini'nin ardından piyasaya sürüleceği ve S4 serisinin son ürünü olacağı düşünülüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...