Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor'dan derbi öncesi açıklamalar

Tudor'dan derbi öncesi açıklamalar

SPOR Haberleri

Beşiktaş derbisi ile Galatasaray'ın başında ilk kez Türk Telekom Arena'ya çıkacak olan Igor Tudor'un, GSTV'ye yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

  •  Derbi için çok heyecanlıyım... Eminim ki sahaya çıktığımda çok özel hissedeceğim. Benim için büyük bir an. Fakat ben takım kadar önemli değilim.
  •  Çok iyi bir hafızam yok ama 20 sene önce Juventus ile çıktığım Ali Sami Yen'deki atmosferi iyi hatırlıyorum. Şimdi bu atmosferin benim tarafımda olmasından çok mutluyum.
  •  Takım olarak oynadığımızı, birlikte savunacağımızı, savaşacağımızı ve koşacağımızı herkesin görmesini istiyorum. Buna kaliteyi de ekleyince Galatasaray'ın kazanmasını sağlayacağız.
  •  Derbi için taraftara mesajım bizimle beraber olmaları. Oyuncularım her şeylerini sahaya yansıtacaklar. Bu kısa dönemde bunu gördüm. Yapmak istiyorlar. Pazartesi (bugün) statta her beraber olalım.

HEM HIZLI HEM SKORERLER
Kanatlardan ceza alanına hızlı girişleri ile ön plana çıkan ve takımlarının en fazla sprint atan isimleri olan Bruma ve Quaresma derbide ön planda olacak. Bruma 7 gol, 6 asistlik lig karnesi ile takımının en fazla skora katkı yapanlarından olurken, Quaresma, 1 gol attı ve 10 asist üretti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...